اثر محصولات لبنی در کاهش استرس اکسیداتیو و التهابی :
اخیرا مشاهده شده است که کلسی تریول موجب افزایش استرس اکسیداتیو و التهابی می شود و لذا با ممانعت از کلسی تریول از طریق مصرف رژیم غذایی پر کلسیم می توان استرس اکسیداتیو را در بافت چربی کاهش داد.
در یک مطالعه جدید که در ژورنال American journal of clinical nutrition به چاپ رسیده است به بررسی اثرات مفید رژیم غذایی غنی از لبنیات بر روی استرس اکسیداتیو و التهابی در افرد چاق یا دارای اضافه وزن پزداخت و نتایج مطالعه نشان داد که مصرف محصولات لبنی می تواند در تخفیف استرس اکسیداتیو و التهابی که به همراه چاقی و اضافه وزن زیاد می باشد موثر واقع شود.
منبع: AJCN 2010