لاغري و توصيه‌هاي تغذيه‌اي براي اين افراد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80199
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در عين حال كمبود وزن نيز مشكلي است كه 8 تا 9 درصد جمعيت كشور به آن مبتلا هستند.

    عادت‌هاي غذايي غلط، مصرف ناكافي مواد غذايي و انرژي، فعاليت بدني بيش از حد، اختلال در جذب مواد مغذي، ابتلا به بيماري‌هاي تحليل رونده مانند پركاري تيروئيد يا سرطان، عفونت، استرس و …، فشارهاي روحي و رواني و بي‌اشتهايي عصبي از جمله علل مهم لاغري هستند.

    افزايش تدريجي وزن حدود نيم كيلوگرم در هفته و استفاده ازادويه‌ها و افزودني‌هاي محرك اشتها مانند انواع ترشي‌ها در افراد لاغر توصيه مي‌شود. همچنين تهيه و سرو غذا به صورت دلپذير و مصرف گوشت و غلات براي بهبود اشتها مي‌تواند كمك موثري به اين افراد داشته باشد.

    مصرف انواع ميوه و آب ميوه طبيعي و سبزي‌هاي تازه به عنوان منابع خوب ويتامين‌ها واملاح، مصرف مواد نشاسته‌اي بيشتر مانند نان، برنج، سيب زميني براي تامين انرژي، مصرف انواع مغزها و خشكبار در فواصل وعده‌هاي غذايي مانند پسته، فندق، بادام و … و مشاوره تغذيه جهت تنظيم يك برنامه مناسب براي افراد لاغر توصيه مي‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.