مواد لازم برای سس : سه حبه سیر ، نصف پیاز سفید ، دو عدد کنسرو نیم کیلویی گوجه فرنگی، ریحان ، پونه و جعفری تازه ، نمک و فلفل سیر و پیاز ریز شده را در روغن زیتون سرخ کنید ، گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید ، سبزیجات معطر را به آن افزوده و نمک و فلفل بزنید و آهسته بجوشانید . مواد اصلی لازانیا : نصف فلفل دلمه ای قرمز ، دو عدد هویج ، یک گلچه کلم بروکلی ، یک عدد کدوی سبز متوسط ، 3 تا 4 عدد قارچ بزرگ ، 250 گرم پنیر ریکوتا ،350 گرم پنیر ماتزارلا ،500 گرم رشته لازانیا
طرز تهیه :
سبزیجات را خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کنید . پاستا را در آب جوش ریخته و بمدت 10 دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید . روی سینی فر ، لایه نازکی از سس ریخته ، یک سوم لازانیا ، نصف نصف سبزیجات و ریکوتا ، کمتر از نصف ماتزارلا و سس را به ترتیب و لایه لایه بچینید . این کار را دوباره تکرار کنید تا مواد تمام شود . ظرف را با فویل پوشانده ، به مدت نیم ساعت با حرارت 375 درجه بپزید . فویل را از روی ظرف برداشته ، روی مواد پنیر رنده شده بریزید ، ده دقیقه دیگر آن را بپزید .