مواد لازم براي تهيه خمير كيش:
آرد: 350 گرم
زرده تخممرغ: يك عدد
پودر پنير پارمسان: يك قاشق سوپخوري
پودر سير: يك دوم قاشق چايخوري
مارگارين: 200 گرم
آب سرد:60 ميليليتر
نمك: يكدوم قاشق چايخوري
مواد لازم براي داخل كيش:
تخممرغ: 5 عدد
خامه: 250 گرم
تكههاي مرغ پخته: 500 گرم
پنير خامهاي:200 گرم
پودر پنير پارمسان: 3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه و جعفري خرد كرده: به ميزان لازم
روش تهيه خمير:
1- مارگارين را پس از اينكه به دماي محيط رسيد ميان آرد گذاشته و با نوك انگشتان به خورد آرد ميدهيم تا مخلوط حاصل، ماسهاي شكل شود. سپس نمك ميپاشيم و پودر سير و پودر پنير پارمسان را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم.
2- در ظرفي جداگانه تخم مرغ و آب سرد را با هم مخلوط كرده و به هم ميزنيم تا يكدست شوند. سپس ميان آرد ريخته و مواد را چنگ ميزنيم تا خمير لطيف و مطلوبي بهدست آيد. روي خمير را ميپوشانيم و حدود 2 ساعت استراحت ميدهيم.
3- پس از 2 ساعت خمير را داخل قالب مخصوص تارت پهن كرده بهطوري كه ضخامت خمير حدود نيم سانتي متر باشد. سپس روي خمير توسط چنگال يا وسيله مخصوص، تعداد زيادي سوراخ ايجاد ميكنيم.
4- تخم مرغها، پودر پنير پارمسان و خامه را به همراه نمك و فلفل با همزه دستي خوب به هم ميزنيم تا مواد يكدست شوند.
5- تكههاي مرغ پخته را به همراه پنير و به شكل منظم داخل خمير پر كرده و مايه تخم مرغ آماده شده را روي آن ميريزيم ميتوانيم مرغ را كمي در كره تفت دهيم.
6- كيش را حدودا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 175 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.