كــوفته كاري

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70762
    susan
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي كوفته:
    گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم
    پياز رنده‌شده: 2‌عدد متوسط
    نان باگت خردشده: حدود 2‌ليوان
    پودر كاري: 3 قاشق چاي‌خوري
    تخم‌مرغ: 2 عدد
    شير: دوسوم ليوان
    زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
    جوش‌شيرين: يك قاشق چاي‌خوري
    مواد لازم براي تهيه سس:

    پودر كاري: يك قاشق چاي‌خوري براي داخل سس
    آرد: 2 قاشق غذاخوري
    كره: 50‌گرم
    شير: يك ليوان
    آب: 3 ليوان
    پياز سرخ شده: 3 قاشق غذاخوري
    خامه صبحانه: 250 گرم
    نمك و فلفل: به ميزان لازم
    زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
    روش تهيه كوفته:
    ابتدا تخم‌مرغ‌ها، شير، جوش شيرين، نان باگت، پودر كاري‌، زردچوبه و نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده، تمامي مواد را به هم مي‌زنيم تا يكدست شود. گوشت چرخ‌كرده را به همراه پياز به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط مي‌زنيم. اگر مايه براي اين‌كه در دست به آن فرم دهيم شل بود آن را يك ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم. از مايه كوفته آماده شده به اندازه يك نارنگي كوچك در دست گرد كرده، سپس داخل روغن داغ فراوان شناور و سرخ مي‌كنيم.
    روش تهيه سس كوفته:
    آرد را با كره در قابلمه‌اي بزرگ سرخ مي‌كنيم، شير سرد را آرام‌آرام به آن اضافه كرده و سريع آن را به هم مي‌زنيم تا آرد گلوله نشود، يك قاشق چاي‌خوري پودر كاري و خامه را با ميزان دلخواه نمك و فلفل به سس اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم كمي بجوشد. در قابلمه‌اي ديگر آب را به جوش مي‌آوريم، پياز سرخ‌شده را با مقداري زردچوبه به آب اضافه كرده، تا كوفته‌ها را داخل اين مايه قرار مي‌دهيم و حدود نيم‌ساعت اجازه مي‌دهيم بجوشد تا كوفته‌ها مغزپخت شود. در نهايت سس سفيد را روي كوفته‌ها ريخته و آن را سرو مي‌كنيم. مي‌توانيم آب كوفته را با سس مخلوط كرده يا اين‌كه كنار بگذاريم و كوفته‌ها را با سس سرو كنيم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.