يكي از دلايلي كه باعث افزايش وزن ميشود، تغذيه نامتعادل است. اين روزها غذاهاي سنتي بخصوص در نسل جديد كمتر مورد استفاده قرار ميگيرد و بسياري از خانوادهها غذاهاي فرنگي را جايگزين آن كردهاند.
تغذيه مدرني كه عمدتا عناصر سرد در زنجيره غذايي آن قرار دارد. عناصر سرد به دليل كاستن متابوليسم و فعل و انفعالات بدن باعث افزايش ذخيره چربي و انباشته شدن آن در بدن و در نتيجه چاقي ميشود.
چاقي يكي از عواملي است كه به طور فيزيولوژيك فرد را متمايل به مصرف گرميها ميكند. از جمله اين گرميها ميتوان به شيرينيها كه حاوي گلوگز بالايي هستند، اشاره كرد.
استفاده از اين مواد، احساس خوبي در اين افراد به وجود ميآورد، غافل از اينكه با اين كار انرژي زيادي به بدن وارد ميكنند كه پيامدي جز چاقي نخواهد داشت.
در حالي كه با استفاده از رژيم غذايي سنتي كه حاوي عناصر گرم با كالري پايين و در عين حال افزايشدهنده سوخت و ساز در بدن است ميتوان هم گرمي بدن را تامين كرد و هم براحتي چربيهاي اضافه را از بين برد.
شما با افزودن عناصري مانند ادويهها، دارچين، فلفل، زنجبيل و زردچوبه به رژيم غذايي خود براحتي ميتوانيد به كاهش چربيهاي بدن كمك كنيد.
چاي سبز نيز به دليل دارا بودن مادهاي به نام كاتچين (تلخي و گسي اين گياه نيز به دليل وجود اين ماده است) و آنتياكسيدان و برخي عناصر ديگر، جزو عناصر گرم به حساب ميآيد و ميتواند روي متابوليسم چربي و كاهش وزن تاثير زيادي داشته باشد.