سیبزمینی سرخكرده كابوس تمام كسانی است كه رژیم غذایی میگیرند. متخصصــان تغذیـــه میگویند كه یكی از مهمترین علتهای عدم موفقیت بسیاری از افرادی كه رژیم غذایی میگیرند همین سیبزمینی سرخ كرده است. سیبزمینی قند طبیعی در خودش دارد و برای سرخ كردن به آن مقدار زیادی روغن و نمك اضافه میكنند و اینگونه میشود كه غذای هوسبرانگیزی پیش رویتان دارید كه تمام عوامل اعتیادآور را در خود دارد. جدا از تمام خطرات سیبزمینی كه مربوط به كالری و چربیهای اشباع شده زیاد و نمك بالای آن است، بیشتر سیبزمینیهای سرخكرده موجود در بازار دارای ماده آكریل آمید است كه مادهای سرطانزا محسوب میشود.