-
نویسندهنوشتهها
-
۵ اسفند، ۱۳۹۱ در ۱۲:۳۵ #75728s.samadiمشارکت کننده
نوشیدن قهوه می تواند به جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند و ممکن است حتی از برخی سرطانها پیشگیری کند.
به گزارش خبرگزاری رویترز دکتر “راب وان دم” از دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، که در مورد تأثیرات مصرف قهوه بر دیابت بررسیهای بسیاری انجام داده است، در این مورد گفت: “البته منظور ما این نیست که قهوه را به عنوان یک غذای سلامتبخش جدید تبلیغ کنیم و از مردمی که قهوه را دوست ندارند، بخواهیم که حتماً قهوه بخورند.”
در اجلاس زیستشناسی تجربی 2007 ، پژوهشگرانی از دانشگاه UCLA نتایج بازبینی تقریباً 400 بررسی در مورد مصرف قهوه و خطر سرطان را ارائه کردند.
بر اساس یافتههای ارائه شده بوسیله آنها در این اجلاس، قهوه ممکن است با کاهش میزان ترشح کلسترول، اسیدهای صفراوی و استرول طبیعی در روده بزرگ، سرعت بخشیدن به عبور مدفوع در روده بزرگ (و بنابراین جلوگیری از قرار گرفتن پوشش روده در برابر مواد سرطانزای بالقوه در غذا) و نیز سایر مکانیسمها، از بروز برخی انواع سرطان روده بزرگ و نیز سرطان راست روده و کبد جلوگیری کند.
از طرف دیگر در این جلسه یافتههایی نیز در مورد افزایش خطر ابتلا به سرطان خون و معده با مصرف قهوه مطرح شد.
بنابراین به گفته دکتر ون دم، افرادی که به این خطرات قهوه حساسند، برای مثال زنان باردار و کودکان، باید مصرف آن را محدود کند.
“وندم” می گوید: او و گروه پژوهشی اش در حال بررسی “صدها هزار” جزء موجود در قهوه هستند که ممکن است مسئول این اثرات باشند.
به نظر او احتمالاً این کافئین نیست که عامل ایجاد این تأثیرات است، زیرا قهوههای کافئیندار و بدون کافئین، اثرات مشابهی در کاهش خطرات دیابت دارند.
“وندم” می گوید: احتمالاً اسید کلروژنیک (یک ماده آنتیاکسیدان موجود در قهوه که جذب قند را از رودهها کند می کند)، مسئول اثر ضد دیابتی قهوه است.۵ اسفند، ۱۳۹۱ در ۱۵:۵۳ #99371madjdمدیرکلنتيجه تحقيقات دانشمندان دانشگاه کاليفرنيا در سانديهگو نشان داده که قهوه مي تواند تا 60 درصد خطر بروز ديابت نوع دو را در افراد مستعد کم کند (البته اگر با يک خروار شکر ميل نشود!) جالبتر اين جاست که اين کاهش، در کساني که تست تحمل گلوکزشان مختل بود، تا 70 درصد بوده است.
۸ اسفند، ۱۳۹۱ در ۰۹:۴۰ #99382ezamaniمشارکت کننده[align=justify]کارشناسان سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کردند که نوشیدن فقط سه فنجان قهوه در روز میتواند به طول عمر شما بیافزاید. این کارشناسان معتقدند مصرف مقادیر بیشتری از این نوشیدنی احتمال مرگ ناشی از ناراحتیها و بیماریهای مزمن نظیر امراض قلبی، بیماریهای تنفسی، سکته مغزی، دیابت و عفونتها را کاهش میدهد.نتایج این مطالعه روی نیم میلیون فرد میانسال نشان داد، مصرف شش فنجان یا بیشتر قهوه در روز 10 تا 15 درصد احتمال مرگ ناشی از بیماریهای فوق را کمتر میکند. پیش از این تصور میشد که مصرف زیاد کافئین عادت ناسالمی است که سلامتی را به خطر میاندازد اما در این مطالعه معلوم شد که شرکتکنندگان هر چه بیشتر قهوه مصرف کنند کمتر با خطر مرگ زودرس مواجه میشوند.[/align]
۸ اسفند، ۱۳۹۱ در ۱۲:۳۸ #99389s.samadiمشارکت کنندهممنون از مطالب مکمل شما ولی همون طور که مجد عزیز تاکید کردند به شرط اینکه تلخ میل بشه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.