برخی از مطالعات ارتباط معکوسی را بین قهوه،چای و الکل با دیابت نوع 2 نشان داده اند .هدف از این مطالعه بررسی اثر این 3 ماده در افراد دیابتی در زنان افرقایی-آمریکایی است در این مطالعه 46906 خانم سالم بین سنین 30-69 سال مورد مطالعه قرار گرفتند و پرسشنامه بسامد خوراک آنها تکمیل شد و 12 سال این مطالعه ادامه پیدا کرد مشاهده شد که 3671 نفر از آنها به دیابت نوع 2 مبتلا شدند و پرسشنامه بسامد خوراک آنها مورد بررسی قرار گرفته شد و دیده شد که زنان آفریقایی-آمریکایی که میزان متعادلی از نوشیدنی های کافئینه و الکل استفاده کرده بودندنسبت به افرادی که مصرف بالاتری داشتند کمتر به دیابت مبتلا شدند.
منبع:WEBMED