قهوه، دشمن سرطان دهان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83501
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    نوشيدن قهوه كافئين‌دار، ميزان مرگ و مير ناشي از سرطان مرگبار دهان و حلق را كاهش مي‌دهد. نتايج يك تحقيق توسط انجمن سرطان آمريكا با بررسي اثرات مصرف قهوه كافئين‌دار، قهوه بدون كافئين و چای در افراد مبتلا به سرطان كشنده دهان و حلق طي يك دوره 26 ساله نشان داد، نسبت به كساني كه قهوه نمي‌نوشند، مصرف بيش از 4 فنجان قهوه كافئين‌دار در روز با كاهش 50 درصدی مرگ و مير حاصل از اين سرطان همراه است.
    نتايج حاصل از اين گزارش با مشاهدات بيشتر مي‌افزايد كه احتمال نسبي وقوع اين خطر به طور وابسته به دوز مصرف قهوه با نوشيدن هر فنجان در روز كاهش يافته و اين ارتباط مستقل از جنس، وضعيت استعمال دخانيات و مصرف الكل بوده است.
    به گفته محققان قهوه يكي از رایج ترین نوشيدني‌های مصرفي در جهان است و حاوی انواع مختلفي از آنتي‌اكسيدان‌ها، پلي فنول‌ها و ساير تركيبات بيولوژيكي فعال است كه مي‌تواند به محافظت در برابر ابتلا و يا پيشرفت سرطان‌ها كمك كند.
    گفتني است: سرطان دهان و حلق يكي از 10 سرطان شايع در جهان بوده و مطالعات قبلي نيز نشان داده‌اند كه مصرف قهوه با كاهش خطر ابتلا به اين سرطان ارتباط دارد كه در اين ميان يافته‌های حاصل از اين مطالعه شواهد مبتني بر اثر محافظتي قهوه كافئين دار را بر ابتلا و يا پيشرفت سرطان دهان و حلق تقويت مي‌كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.