قند زیاد و اثر آن بر جوش و آکنه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84783
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد که ارتباطی بین مواد غذایی سرشار از گلوکز (مانند قند) و بروز آکنه وجود دارد. در واقع شاخص گلیسمی بالا، رژیم غذایی سرشار از مواد غذایی قندی و مصرف محصولات لبنی از عواملی هستند که احتمال بروز آکنه را بالا می برند. دانه‌های تصفیه‌شده مانند آرد سفید، شیرینی‌جات، کیک‌ها، نوشیدنی‌های گازدار، غلات صبحانه‌ی شیرین و بیسکویت‌ها و غیره شاخص گلیسمی بالایی دارند. توجه داشته باشید که کاهش مصرف این قبیل مواد غذایی هم سلامتتان را تضمین می‌کند و هم اینکه باعث صافی پوست می‌شود.

    پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.