قندهای ساده افزایش دهنده چربی خون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80895
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    یکی از بزرگ‌ترین موارد حیرت‌آور این است که قندهای اضافی در غذاهای فرایند شده و آماده با کاهش میزان HDL یا کلسترول خوب ارتباط دارند. یک مطالعه در سال 2010 ارتباط معناداری را بین شکر اضافی و سطح چربی‌های خون نشان داد. در این مطالعه مشاهده شد که آمریکایی‌های بزرگسال به صورت میانگین روزانه 21 قاشق چایخوری شکر مصرف مي‌کنند. افزایش مصرف قندهای ساده (مانند قند و شکر) با افزایش کلسترول خون و خطر بیماری‌های قلبی ارتباط دارد. برای هر فردی کاهش مقدار مصرف کربوهیدرات‌های ساده در برنامه غذایی مي‌تواند مفید باشد، زیرا افزایش در مصرف این ترکیبات با احتمال چاقی و بیماری دیابت نوع 2 نیز ارتباط دارد. براساس توصیه انجمن قلب آمریکا دریافت قندهای ساده نباید بیشتر از 100 كيلو کالری در روز در یک رژیم غذایی 2000 كيلو کالری باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.