قلب: کره مضرتر از پنیر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72464
    s.samadi
    مشارکت کننده

    نتایج یک پژوهش دانمارکی که در مجله‌ی علمی The American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسید نشان می‌دهد مصرف پنیر برای سلامت قلب مفیدتر از مصرف کره می‌باشد. به خاطر این که کره میزان کلسترول بد خون را افزایش می‌دهد.
    نتایج جدید برای افرادی که کره خورهای قهاری هستند ناامید کننده است. با وجود اینکه محققان تاکنون نسبت به مصرف بیش از حد پنیر هشدار می‌دادند اخیراً متوجه شده‌اند که کره بیشتر از پنیر برای قلب مضر است. کره میزان کلسترول بد
    خون را بالا می‌برد و همین امر باعث ابتلا به برخی از بیماری‌ها مانند آترواسکلروز می‌شود. نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد حذف تمامی چربی‌های ترانس باعث کاهش 20 درصدی مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود
    محققان دانمارکی برای رسیدن به این نتیجه 50 داوطلب را تحت نظر گرفتند. در برنامه‌ی غذایی این افراد پنیر و کره جای بخشی از لیپیدهای مصرفی آن‌ها را گرفت. شش هفته بعد، محققان ملاحظه کردند میزان کلسترول بد خون افرادی که پنیر مصرف کرده‌اند کمتر از افرادی بوده که کره را وارد برنامه‌ی غذایی خود کرده‌اند. محققان متوجه شدند با وجود اینکه میزان بالای اسیدهای چرب اشباع شده‌ی پنیر زیاد است اما این ماده‌ی غذایی میزان کلسترول بد خون را بالا نمی‌برد در حالی که همین میزان کره می‌تواند میزان کلسترول خون را افزایش دهد. برای همین مصرف مداوم و بیش از اندازه‌ی کره می‌تواند برای قلب مضر باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.