لكه های سیاه بر روی قارچ ها، نشانه چیست؟
لكه های سیاه بر روی قارچ ها، نشانه پوسیدگی است و بهتر است قارچ ها در درون سبد نگهداری شوند كه هوا در داخل آن جریان پیدا كند.
قارچ ها اثرات مفیدی در پیشگیری از تومورهای سرطانی دارند. طعم قارچ ها معمولا در طول پخت افزایش می یابد اما شكل آن با روش های معمول آشپزی مثل سرخ كردن و خرد كردن حفظ می شود.
قارچ ها را معمولا به سوپ، سالاد و ساندویچ اضافه یا به عنوان پیش غذا استفاده می كنند.
قارچ 90 درصد آب دارد و كم كالری است، مقدار كمی چربی و سدیم (نمك) و 10 درصد فیبر دارد و یك خوراكی ایده آل برای افرادی است كه می خواهند وزن و فشار خون خود را كنترل كنند.