مواد لازم:
برنج 2 پيمانه
پياز بزرگ 1 عدد
قارچ بخارپز 2 ليوان
زرشک 2 قاشق غذاخوري
روغن كانولا به ميزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سير به ميزان لازم
طرز تهيه: ابتدا پيازها را نگيني خرد و سرخ کنيد. قارچ بخارپز، نمک، ادويهها و زرشک را به پياز داغ اضافه و تمام مواد را 3-2 دقيقه تفت دهيد. اين مايه قارچ را لابهلاي برنجي که آبکش کردهايد، بريزيد و اجازه دهيد حدود 45 دقيقه قارچپلوي شما با حرارت ملايم دم بکشد.
3نکته:
يک پياله ماست کمچرب ميتواند تکميلکننده اين غذا باشد.
از آنجا که مايه قارچ حاوي روغن است، ديگر نيازي به روغن دادن روي برنج نيست.
در صورت تمايل ميتوانيد مقدار کمي رب گوجهفرنگي يا زعفران هم به مايه قارچ اضافه کنيد.
منبع:cooking well