قارچ، کدو سبز و گوجه‌فرنگی؛ موثر در کاهش فشارخون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85689
    Shafiei
    مشارکت کننده

    قارچ، کدو سبز و گوجه‌فرنگی سرشار از پتاسیم بوده و برای کاهش فشارخون مفید است.
    مبتلایان به فشارخون حتی‌الامکان از استرس بپرهیزند چرا که یکی از عوامل بالا بردن فشارخون که بسیار سریع هم عمل می‌کند استرس و عصبانیت است.میوه‌هایی مثل موز، آلو، انجیر، انگور، هلو و همچنین سبزی‌جاتی نظیر سیب‌زمینی، سیر، بروکلی، قارچ، کدو سبز و گوجه‌فرنگی سرشار از پتاسیم بوده و برای کاهش فشارخون بسیار مفیدند.مبتلایان به فشارخون مصرف چای، قهوه و شکلات را بسیار محدود نموده و تا یک ساعت بعد از صرف غذا از این گونه نوشیدنی‌ها استفاده نکنند.
    موادی مثل کره، خامه، مارگارین، دنبه، سس‌ها و روغن‌های جامد را از برنامه غذایی حذف کرده و به جای آن‌ها از روغن‌های گیاهی مثل روغن زیتون، کنجد و روغن ماهی استفاده کنند.این بیماران حداقل یک یا دو بار در هفته ماهی مصرف نموده و استفاده از گوشت قرمز را به ۳بار در هفته کاهش دهند.
    در صورت وجود اضافه وزن، حتما اقدام به کاهش وزن با نظر متخصص تغذیه نمایند چرا که این مهم به کنترل فشارخون کمک زیادی می‌کند. حداقل سه بار در هفته و هربار حداقل ۳۰ دقیقه ورزش کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.