چرا مصرف مواد غذایی تازه بهتر از کنسروها است؟
کنسروها حاوی مواد افزودنی هستند که به هدف طولانی نمودن ماندگاری یا بهبود طعم و رنگ و غیره به آنها افزوده می شود. اگر افزودنی های کنسرو تحت استاندادها و مجوز های بهداشتی نباشد می تواند در طولانی مدت سلامت افراد را به مخاطره اندازد و مشکلاتی را به دنبال داشته باشد از جمله: آسم و تنگی نفس، آلرژی، سرطان، مسمومیت و غیره …….
همچنین بسیاری از کنسروها شور هستند و محتوای بالای نمک آنها شانس ابتلا به بسیاری از عارضه ها را می افزاید از جمله: افزایش فشارخون، مشکلات کلیوی و قلبی و غیره ……
همچنین بسیاری از کنسروها حاوی شکر افزوده شده یا روغن هستند که می دانیم می توانند شانس ابتلا به چاقی و افزایش چربی خون و غیره را بیفزایند.
فرآیندهای که در طی تهیه کنسروها انجام می شوند می توانند ریز مغذی های ماده غذایی را کاهش داده و از ارزش غذایی محصول بکاهند.
ممکن است محتویات قوطی دچار آلودگی باشند. قوطیهای کنسرو باید سالم باشند و لکه یا خوردگی بر روی لاک قوطی های کنسرو دیده نشود. باد کردن درب قوطی نیز ممکن است نشانه ای از آلودگی محتویات کنسرو باشد. توصیه آنست که قبل از مصرف قوطی های کنسرو را 20-30 دقیقه جوشاند تا از خطرات مرتبط با آلودگی های احتمالی آن ممانعت به عمل آید.