قابل توجهی مصرف کنندگان گوشت های قرمز و فرآوری شده

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70980
    nikbakht
    مشارکت کننده

    یک مطالعه جدید برگرفته از ژورنال American Journal of Clinical Nutrition ، رژیم غذایی زنان و مردان بسیاری را برای سالها مورد بازبینی قرار داد و اذعان نمود که خطر ابتلا به دیابت در افرادی که مصرف مداوم گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده نظیر همبرگر و غیره را دارند افزایش می یابد.
    شواهد مطالعه حاکی از آن بود که مصرف روزانه 50 گرم از گوشت های فرآوری شده ای نظیر همبرگر و سوسیس می تواند شانس ابتلا به دیابت را تا 51% افزایش دهد. و محققین تخمین زدند که مصرف روزانه 100 گرم گوشت قرمز (فرآوری نشده) نیز با 19 % افزایش ریسک برای بیماری دیابت نوع2 همراه است.
    دانشمندان مشاهده نمودند که جایگزین نمودن ا واحد گوشت قرمز روزانه با موارد به ترتیب: غلات کامل، مغزها، لبنیات کم چرب خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 را به ترتیب به میزان های: 23%، 21% و 17% کاهش داده است.
    در انتها محققین مطالعه توصیه نمودند که می بایست در مورد منابع پروتئینی روزانه تجدید نظر شود و استفاده از منابع پروتئینی سالم دیگر نظیر : ماهی، مغزها، حبوبات و ماکیان به جای مصرف روزانه گوشت قرمز تشویق گردد.
    منبع:
    American Journal of Clinical Nutrition- July 2011

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • موضوع ‘قابل توجهی مصرف کنندگان گوشت های قرمز و فرآوری شده&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.