چند تا فیله مرغ رو با بیفکوب (این گوشتکوبای مشبک) میکوبیم که پهن و نازک بشن. فیله خیلی زود میپزه. کافیه کمی نمک و فلفل بهش بزنید و تو کمی کره داغ تفتش بدید و بذاریدش کنار. تو همون روغنی که ته تابه است یه قاشق غذاخوری سر پر آرد بریزید و تفتش بدید تا بوی خوب نونوایی ازش بلند شه. بعد کمی شیر سرد هم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا ته نگیره یا آردش گوله گوله نشه. چند تا قارچ خرد شده رو هم تو این سس بریزید و چند دقیقه هم بزنیدش تا غلیظ شه. این سس رو روی فیلههای سرخ شده بریزید تا بریم مرحله بعد.
هویج، کرفس، نخودفرنگی، ذرت و کدو سبزیجات این غذا هستن که خرد میشن و همراه با کمی نمک پخته میپزیم. تو زمانی که به این سبزیجات میدیم که بپزن، سبب زمینیهای کوچیک یا استانبولی رو میپزیم، پوست میگیریم و با نمک و زعفرون و کمی آب تفت میدیم و موقع سرو غذا کنار فیلهها و بقیه سبزیجات میذاریم.
این غذا یه غذای کامل و سرشار از همه ویتامینها، مواد معدنی و پروتئینه و از همه اینا گذشته غذای راحت و سالمیه که قابلیت اینو داره که سر هر میزی، از میز یه مهمونی رسمی تا یه وعده غذای خودمونی خودنمایی کنه.