- 
		نویسندهنوشتهها
 - 
		
			
				
۳ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۵:۴۷ #70788
mosavi
مشارکت کنندهپزشكان توصیه می كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه شدید پوست های خشك پیاز را دور نریزید چون این پوست ها غنی از تركیبات مفید و سودمند برای سلامت انسان هستند.
به گفته متخصصان، پوست قهوه ای و خشك و لایه های بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراكی و فلاوونوئیدها بوده و لایه های خارجی پیاز كه آنها را دور می ریزید حاوی تركیبات سولفوری هستند.
وانیزا بنیتز از متخصصان دپارتمان شیمی كشاورزی در دانشگاه خودمختار مادرید در اسپانیا با انجام مجموعه ای از آزمایشات جدید و با همكاری گروهی از كارشناسان انگلیسی دانشگاه كرانفیلد تمام اجزای پیاز را به دقت بررسی كردند.
این آزمایشات نشان داد پوست قهوه ای و خارجی پیاز سرشار از فیبرخوراكی و تركیبات فنولیك شامل كوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است كه خواص درمانی و پزشكی دارند. همچنین در زیر این پوست قهوه ای رنگ، دو لایه خارجی روی پیاز نیز حاوی فیبر و فلاوونوئیدها است.
به گفته پزشكان، مصرف فیبر خوراكی خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی، مشكلات گوارشی و روده ای و معده ای، سرطان روده بزرگ، دیابت نوع دوم و حتی چاقی را كاهش می دهد این قسمتهای پیاز همچنین خواص آنتی اكسیدانی بالایی دارند.۳ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۹:۵۶ #97702zahra jamshidi
مشارکت کنندهمطلب جدید و جالبی بود . ممنون
ولی پوست قهوه ای و خشك و لایه های بیرونی پیاز که خوراکی نیست ؟!منظور اینه که قابل خوردن نیست ؟۸ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۱:۵۱ #97704nikbakht
مشارکت کنندهمطلب جالبی بود. یه جورایی همیشه عادت داریم اون پوستها را جدا کنیم. اما می شه اون لایه ها و پوست هایی که گفته شده خورد؟ یعنی مزه و بافتش جوری هست که بشه خورد یا ریخت توی غذا؟
۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۲:۴۳ #97710mosavi
مشارکت کنندهمنم تابحال امتحان نکردم، شاید بشه بصورت پودر شده در غذاها استفاده کرد، میشه امتحانش کرد!
 - 
		نویسندهنوشتهها
 
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
 







