فواید انگور وتاثیر آن برآلزایمر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73242
    zeinab_zolfaghari
    مشارکت کننده

    محققان عصاره “پلی فنولیک” هسته انگور را به موش‌هایی که دچار ضعف حافظه بودند و دارای “بتا آمیلوئیدهایی” شبیه به “بتا آمیلوئیدهای” بیماری آلزایمر بودند، تزریق کردند.
    “پلی‌فنول” موجود در دانه‌های انگور از بروز آلزایمر جلوگیری می‌کند و در مبتلایان سرعت پیشرفت بیماری را کاهش می‌دهد. “دکتر گیولیو ماریا پازینتی” از دانشکده پزشکی مونت سینایی در آمریکا می‌گویند” پلی فنول‌های موجود در انگور می‌تواند از تولید نوع خاصی از “پپتید بتا آمیلوئید” که ماده‌ای است در مغز و منجر به آلزایمر می‌شود، جلوگیری ‌کند.

    محققان عصاره “پلی فنولیک” هسته انگور را به موش‌هایی که دچار ضعف حافظه بودند و دارای “بتا آمیلوئیدهایی” شبیه به “بتا آمیلوئیدهای” بیماری آلزایمر بودند، تزریق کردند.

    همچنین بعد از درمان مشاهده شد مقدار “بتا آمیلوئید” 56 که در پیشرفت بیماری آلزایمر نقش دارد، به طور قابل توجهی در موش‌ها کاهش پیدا کرده است.

    این یافته جدید، امید تازه‌ای است برای پیشگیری از بیماری آلزایمر که روز به روز افراد بیشتری در

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.