فوایدپاپایا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72877
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    [align=right]پاپایا مزه‌ای شیرین و رنگی زرد دارد و منبعی غنی از آنتی اکسیدانهایی مانند کاروتن، ‌ویتامین C، فلانوئید، ویتامینهایB، فولات و اسید پانتوتنیک و همچنین مواد معدنی نظیر پتاسیم،‌ منیزیم و فیبر می‌باشد. هر دو این گروه تغذیه‌ای،‌ سلامت سیستم قلبی ـ عروقی را تقویت می‌کند و همچنین از ابتلاء ‌به سرطان روده جلوگیری می‌نماید. بعلاوه پاپایا حاوی، پاپین، آنزیمی برای هضم،‌درمان آسیب‌هایی که در ورزش بوجود می‌آید و آلرژی می‌باشد.

    مواد موجود در 100 گرم پاپایا :
    ویتامین C 187.87 میلی گرم
    فولات 115.52 میکروگرم
    پتاسیم 781.28 میلی گرم
    فیبر 5.47 گرم
    ویتامین A 863.36 واحد
    ویتامین E 3.40 میلی گرم
    ویتامین K 7.90 میکروگرم

    [/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.