[align=right]پاپایا مزهای شیرین و رنگی زرد دارد و منبعی غنی از آنتی اکسیدانهایی مانند کاروتن، ویتامین C، فلانوئید، ویتامینهایB، فولات و اسید پانتوتنیک و همچنین مواد معدنی نظیر پتاسیم، منیزیم و فیبر میباشد. هر دو این گروه تغذیهای، سلامت سیستم قلبی ـ عروقی را تقویت میکند و همچنین از ابتلاء به سرطان روده جلوگیری مینماید. بعلاوه پاپایا حاوی، پاپین، آنزیمی برای هضم،درمان آسیبهایی که در ورزش بوجود میآید و آلرژی میباشد.
مواد موجود در 100 گرم پاپایا :
ویتامین C 187.87 میلی گرم
فولات 115.52 میکروگرم
پتاسیم 781.28 میلی گرم
فیبر 5.47 گرم
ویتامین A 863.36 واحد
ویتامین E 3.40 میلی گرم
ویتامین K 7.90 میکروگرم
[/align]