-
نویسندهنوشتهها
-
۱۵ دی، ۱۳۸۹ در ۱۰:۰۳ #69617azyمشارکت کننده
با سلام .اول تحقیق بعد غذا..
دانشمندان در تازهترین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدهاند که مصرف گیاهان و غذاهای تند به لاغر شدن کمک میکند.
آنها معتقدند از آنجایی که غذاهای تند، مزه ملایمی ندارند، نمیتوان به مقدار زیاد از آنها مصرف کرد و به همین دلیل موجب لاغری میشوند.
از سوی دیگر غذاهای تند سوخت و ساز بدن را نیز بالامی برند و از این راه به کاهش وزن کمک می کنند.
برخی کارشناسان توصیه میکنند در صورتی که به ناراحتی معده یا فشار خون بالا مبتلا نیستید و پزشک شما را از مصرف غذا های تند منع نکرده است، روی آوردن به فلفل برای لاغری را امتحان کنید.
حتی اگر دیگر اعضای خانواده نمی توانند غذاهای تند بخورندیا کودکان شما این مزه را نمیپسندند، فلفل آن هم از نوع قرمز و سیاهش را میهمان میز شام و ناهار خود کنید و بهجای نمک که مضرات آن بارها به اثبات رسیده است، از مقدار متعادلی فلفل استفاده کنید.این هم یک نمونه ساده …فلفلپلو با مرغ
مواد لازم برای 4 نفر:
– برنج، 4 پیمانه
– دانه فلفل سیاه، یك قاشق سوپخوری
– مرغ، یك كیلو و 200 گرم
– نمك به میزان لازم
– زعفران ساییده شده به مقدار كافی
– پیاز،2 عدد متوسط
– زردچوبه، نوك قاشق چایخوریطرز تهیه:
1- ابتدا برنج را پاك كرده و پس از شستن، چند ساعت در آب و نمک خیس كنید. سپس پیازها را پوست كنده و به صورت درشت خرد كنید.
2- قابلمهای متوسط آماده كرده و تكههای مرغ پاك شده و شسته شده مرغ را به همراه 4 لیوان آب در آن بریزید و بگذارید به جوش آید.
بعد از آنكه كف روی آب را گرفتید، مقداری نمك، زردچوبه، یك دوم قاشق چایخوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را به آب آن اضافه كنید و بگذارید مرغ به طور كامل بپزد.
▪ نکته: در صورتی که احساس کردید مرغ کمی بوی ناخوشایندی میدهد، ۲عدد هویج را پوست گرفته و هنگام پخت، داخل آب آن بریزید.هویج بوی بد مرغ را به خوبی خواهد گرفت.
۳) بعد از آنکه مرغ خوب پخته شد، آب آن را صاف کرده و در کاسهای بریزید.
۴) قابلمهای متناسب برای ۴ پیمانه برنج آماده کنید و برنج خیسکرده را بدون آب در آن بریزید، سپس به جای آب بههمان میزان، آب مرغ صاف شده اضافه کنید.
برای این کار بهتر است آب مرغ را هنگام ریختن در قابلمه، پیمانه کنید. (روش پخت این برنج کته است؛ پس به روش معمول به همان تعداد پیمانه برنج، آب نیاز دارد).
▪ نکته: اگر آب مرغ- با توجه به میزان برنج- کافی نبود، آب جوشیده به آن اضافه کنید.
۵ ) حالا نوبت دانههای فلفل سیاه است. پس از اضافه کردن دانههای فلفل، قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.
بعد از اینکه آب بخار شد، کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و دمکنی را روی قابلمه قرار دهید.
نکته ۱) حین جوشیدن برنج، آب آن را بچشید و در صورتی که نمکش کم بود، کمی نمک اضافه کنید.
نکته ۲) فلفلها را پیش از ریختن داخل برنج پاک کرده و بشویید چون ممکن است بین آنها چوب یا سنگریزه وجود داشته یا خاکی باشد.
نکته ۳) اگر رژیم کمچربی دارید، با توجه به اینکه برنج در آب مرغ پخته میشود، دیگر نیازی به اضافه کردن روغن هنگام دم کردن نیست؛ بهخصوص اگر در میان تکههای مرغ، بال هم موجود باشد.
در پایان، این پلوی خوشطعم و معطر را همراه مرغ سروکنید و از خوردن آن لذت ببرید.۱۸ دی، ۱۳۸۹ در ۰۲:۴۴ #96551madjdمدیرکلخیلی جدید بود
بدرد هندی ها میخوره۱۹ دی، ۱۳۸۹ در ۰۱:۵۷ #96564azyمشارکت کنندهممنون
صرفا نباید هندی باشی تا این غذا رو بخوری…بسته به ذائقه شخصی افراد دارد.
من عاشق غذاهای تند هستم البته نه ادویه جات بیشتر فلفل سیاه و سفید و قرمز رو دوست میدارم .۱۹ دی، ۱۳۸۹ در ۰۲:۳۵ #96570madjdمدیرکلتسلیم
۱۹ دی، ۱۳۸۹ در ۰۵:۴۵ #96578azyمشارکت کنندهزنده باشی جوون ..
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.