فلفل قرمز چربی شکمی را کاهش می دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78622
    zghasemi
    مشارکت کننده

    محققان در تازه ترین پژوهش خود دریافتند که مصرف فلفل قرمز باعث کاهش چربی در ناحیه شکم می شود.محققان انگلیسی و آمریکایی دریافتند ، یک ترکیب موجود در فلفل قرمز تا حد محسوسی چربی های انباشته شده در منطقه شکم را که باعث بروز بسیاری از بیماری هاست ، کاهش می دهد که این امر به نوبه خود راه را برای یافتن درمانی موثر برای مشکل چاقی هموار می کند.
    تیم محققان مرکز بریگهام انگلیس و بیمارستان زنان در شهر بوستن آمریکا به ریاست دکتر الی تاواکولی در تحقیقات خود گفتند ، می توان ترکیب موسوم به کاپسیسین را که طعم تندی و گرمی در فلفل ایجاد می کند ، برای بهبود عمل جراحی کاهش وزن به کار برود و تحقیقات نشان می دهد که این ماده نقش مهمی در کاستن از میانگین چاقی در بین افرادی دارد که به طور منظم آن را مصرف می کنند.
    تحقیقات همچنین نشان می دهد که کاپسیسین باعث کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال های درد در بدن می شود.
    این ماده خاصیت آنتی اکسیدانی دارد که سلول های بدن را از آسیب مولکول های رادیکال آزاد محافظت می کند و از خاصیت ضد باکتریایی نیز برخوردار است.
    این ماده سیستم قلبی عروقی را تحریک و سیستم هاضمه را تقویت کرده و درد روی پوست یا مفاصل بدن را تسکین می بخشد و برای مثانه به عنوان داروی ضد احتقان و ضد باکتری موثر است.
    کاپسیسین نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتوئید را تسکین میدهد بلکه هنگام استفاده به شکل موضعی ، میزان ورم ناشی از این بیماری ها کاهش می دهد.
    فلفل با تحریک ترشح آنزیم های گوارشی در معده و نابودی باکتری هایی که می توانند عامل غفونت باشند ، قدرت هضم را تقویت می کند.
    خاصیت ضد باکتری فلفل از بروز اسهال ناشی از عفونت جلوگیری می کند و این ماده غذایی یکی از منابع سرشار ویتامین C و کاروتن ها است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.