فلفل قرمز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77465
    s.samadi
    مشارکت کننده

    تحقیقات دانشمندان ژاپنی بیانگر تأثیر قابل توجه مصرف فلفل قرمز در کاهش وزن است.
    پژوهش‌ها نشان می‌دهد افرادی که از فلفل قرمز در طبخ مواد غذایی استفاده می‌کنند و این ماده غذایی را هنگام صبح مصرف می‌کنند، از اندام متناسب‌تری برخوردار هستند. آنتی اکسیدان کاپسیاسین در کنترل اشتها مؤثر بوده و از ابتلا به چاقی پیشگیری می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.