فلفل دلمه ای وخواص آن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79775
    zeinab_zolfaghari
    مشارکت کننده

    رنگ‌های شفاف فلفل دلمه‌ای سرشار از بهترین مواد مغذی است.فلفل دلمه‌ای منبعی غنی از ویتامین آ و ویتامین c است كه هر دوی آنها آنتی‌اكسیدان‌هایی قوی هستند.هر دوی این آنتی‌اكسیدان‌ها بر روی رادیكال‌های آزاد كه اثر تخریبی روی سلول‌ها دارند،تاثیر می‌گذارند.
    آیا می‌دانید رادیكال‌های آزاد بازیگران اصلی در جمع كردن كلسترول در رگ‌ها هستند و باعث گرفتگی رگ‌ها و بیماری‌های قلبی،تخریب عصب و رگ‌ها می‌شوند.فلفل دلمه‌ای با تشكیل این دو ماده روی رادیكال‌های آزاد تاثیر می‌گذارد و باعث كاهش ریسك ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود.
    همچنین فلفل دلمه‌ای حاوی ویتامین ب 6 و فولیك اسید است كه در گرفتگی رگ‌ها و بیماری قلبی در افراد دیابتی تاثیر می‌گذارد.هر دوی این ویتامین‌ها كه از خانواده ویتامین‌های ب هستند، باعث كاهش هموسستئین می‌شوند.هموسستئین بالا باعث تخریب رگ‌های خونی شده و باعث افزایش حمله قلبی و سكته می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.