فلاونوئیدها

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69810
    s.samadi
    مشارکت کننده

    فلاونوئید های موجود در غذا اثرات مثبتی بر فشار خون دارند هدف از این مطالعه بررسی ارتباط بین دریافت دائمی فلاونوئیدها و ابتلا به فشار خون بالا در مردان و زنان است فلاونوئید دریافتی از طریق پرسشنامه عادات غذایی ارزیابی و بررسی شد که هر 4 سال این پرسشنامه جمع آوری می شد در کل این مطالعه 14 سال به طول انجامیددر طول این مدت 29018 مورد زن مبتلا به فشار خون و 5629 مورد مرد مبتلا به فشار خون گزارش شدند دیده شد افرادی که بیشترین افراد آنتوسیانیت را داشتند 8 در صد کاهش در ابتلابه فشار خون نشان دادند و در مقایسه با افرادی که کمترین میزان دریافت آنتوسیانین ر داشتند 12 درصد کاهش نشان دادند بنابراین مشاهده شد که آنتوسانین ها (برای مثال در توت فرنگی و زغال اخته ) سبب کاهش فشار خون و جلوگیری از آن خواهند شد.
    منبع:ajcn

    #96767
    madjd
    مدیرکل

    میشه بیشتر در مورد آنتوسانین ها توضیح بدهید؟

    #96775
    s.samadi
    مشارکت کننده

    موادی هستند که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و بیشتر در میوه های رنگی مثل زغال اخته و توت فرنگی وجود دارند

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.