بنابر مطالعاتی که بر 88375 خانم سالم انجام گرفت . دریافت منیزیم در برنامه غذایی و غلظت بالای آن در پلاسما با کاهش خطر مرگهای ناگهانی قلبی در ارتباط مستقیم است . لذا بهترین پیشنهاد این است که حتما در برنامه غذایی خود از منتبع حاوی منیزیم استفاده کنید .
منیزیم در بسیاری از غذاها به مقدار فراوان یافت می شود و یك رژیم غذایی معمول در صورت انتخاب درست غذاهای مصرفی می توان مقدار كافی آن را تامین كرد . منابع غذایی خوب منیزیم عبارتند از : دانه ها ، مغزها، آجیل ، سبزیجات برگی شكل مثل كلم ، اسفناج و … ، غلات سبوس دارو حبوبات مثل لوبیا و سویا و… . تصفیه كردن غلاتی مانند آرد گندم و برنج و فرآیند غذاها مانند شكر، سبب از بین رفتن املاح از جمله منیزیم می شود.
• First published November 24, 2010, doi: 10.3945/ajcn.110.002253 Am J Clin Nutr November 2010 ajcn.002253