غلات کامل و کاهش خطر پره دیابت

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76032
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    بر اساس نتایج یک مطالعه جدید مصرف غلات کامل و سبوس دار می تواند به کاهش خطر ابتلا به پره دیابت منجر شود.
    در این مطالعه نشان داده شد که مصرف حداقل 59 گرم غلات سبوس دار درروز با کاهش خطر ابتلا به پره دیابت و مصرف 30 گرم یا کمتر ان با افزایش احتمال ابتلا به پره دیابت در افراد مرتبط بوده است. آنها دریافتند که خوردن بیش از 59 گرم در مقابل 30 گرم غلات کامل، با 27 درصد کاهش خطر مبتلا شدن به پره دیابت همراه بوده است.
    American Journal of Clinical Nutrition.2012

    #99538
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون مطلب جالبی بود

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.