غلات و بارداری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66347
    s.samadi
    مشارکت کننده

    • ازگروه نان و غلات به طور متوسط 7 تا 11 سهم در روز استفاده کنيد.
    • روزانه حداقل 7 سهم از اين گروه كه شامل 210 گرم نان يا 490 گرم برنج پخته است براي تامين انرژي مورد نياز خانم باردار ضروري است و بسته به ميزان فعاليت بدني و حجم كار خانم باردار بايد تا 11 سهم افزايش يابد. 490 گرم برنج پخته تقريبا” معادل 35 قاشق غذاخوري پر مي باشد.
    • ترجيحا” از نانهای سبوس دار مانند سنگک وبربری بجای نانهای سفيد استفاده کنيد.
    • بهتر است برنج را به همراه حبوبات مصرف کنيد.بطور كلي مخلوط غلات و حبوبات مانند عدس پلو، لوبيا پلو، عدسي با نان و خوراك لوبيا با نان، پروتئين مناسبی را براي خانم باردار تامين مي كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.