غذا نباید بیشتر از دو ساعت در ظروف یکبار مصرف باقی بماند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78806
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    استفاده درازمدت از ظروف یکبار مصرف سبب مشکلات گوارشي، خستگي و ناراحتي اعصاب مي‌شود و غذا نباید بیشتر از دو ساعت در این ظروف باقی بماند. به گزارش وب‌دا؛ پلاستيك‌ها، پليمرهايی هستند كه از سنتز مواد اوليه‌ای به‌نام مونومر تهيه می‌شوند. مونومرها موادی سمي ‌بوده و برای سلامت انسان مضر هستند در حالی كه پليمرها خنثی هستند و مشكلی ندارند.
    وزارت بهداشت سعى كرده است كارخانه‌هاى توليدكننده ظروف يك بار مصرف را از كارخانجات توليدكننده قطعات پلاستيكى در مصارف صنعتى تفكيك كند ضمن اينكه كارخانه‌هاى توليدكننده ظروف پلاستيكى براى مواد غذايى بايد پروانه ساخت داشته باشند. اصولا ظروف يك بار مصرف براي يك بار استفاده ساخته شده‌اند و در صورت استفاده مجدد، شيارهاي بسيار كوچكي كه قابل رويت هم نيستند در آنها به‌وجود مي‌آيد و علاوه بر مستعد كردن شخص به عفونت‌هاي دستگاه گوارش به‌علت آزاد كردن مولكول‌هاي آلي و صنعتي به داخل آب يا غذا، انسان را در معرض انواع سرطان قرار مي‌دهند.
    اگر قرار است غذاهاى طبخ شده پس از دو ساعت ماندگارى در اين گونه ظروف مصرف شوند بايد غذا در شرايط مطلوب يعنى زير دماى 14 درجه يا بالاى 60 درجه نگه داشته شود پس بهتر است اين مواد غذايى روى شعله ملايم گاز قرار داده شوند تا از آلودگى ثانوى جلوگيرى گردد. بهترين راه حل براي کاهش آلودگي‌هاي ناشي از ظروف يک‌بار مصرف، فرهنگ‌سازي براي استفاده نکردن از آنها است که پيشگيري يا کاهش مصرف را در پي دارند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.