غذا را بیش از یکبار گرم نکنید و غذای گرم را در یخچال نگذارید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66299
    nikbakht
    مشارکت کننده

    افزايش گرما دادن به غذا احتمال افزایش تعداد باكتري‌ها و مقاومت آنها را می افزاید . غذا را كاملاً خنك در يخچال قرار دهيد زيرا بخار ناشي از گرماي غذا موجب ایجاد رطوبت شده و زمينه را براي رشد ميكروب‌ها حتي در محيط سرد نيز فراهم مي‌آورد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.