مواد مورد نیاز :
یک پیمانه مرغ آبپز خرد شده
یک پیمانه جعفری خرد شده
یک پیمانه هویج رنده شده
۳قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
یک چهارم لیوان مایونز کم چرب
یک چهارم لیوان خامه کم چرب
یک بسته نودل آماده
طرز تهیه: سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم. در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم. نودل را (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ اضافه می کنیم. برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.
منبع : iranchef.com