كودكانی كه زیاد و مكرراً در بیرون از منزل غذا می خورند، در معرض خطر ابتلا به بیماری فشار خون، افزایش كلسترول و دیگر عوامل خطرزای بیماری های قلبی قرار دارند.
امروزه كودكان بیشتر در بوفه مدارس، رستوران های نزدیك مدارس و كافه تریاها غذا می خورند و همین امر باعث افزایش بیماری دیابت نوع ،۲فشارخون و كلسترول در آنها شده است. زیرا وقتی از غذای بیرون استفاده می كنند، نشاسته، شكر، نمك، چربی و كلسترول بیشتری وارد بدن آنها می شود.
مطالعات نشان می دهند این كودكان تقریباً ۲ برابر كودكانی كه در منزل غذا می خورند، از نوشیدنی های ناسالمی مثل سودا استفاده می كنند یعنی بیش از ۶ فنجان در هفته در حالی كه در منزل ممكن است تنها ۳ فنجان از این قبیل نوشیدنی ها بخورند. بنابراین باید با رژیم غذایی مناسب سعی كرد تا كودكان و فرزندان را متقاعد كرد كه در منزل و از غذای خانگی استفاده كنند و در طی ۲۱ وعده غذایی در هفته بیش از ۳ وعده نباید در بیرون غذا خورد.
روزنامه ایران