غذایی که از “قند” داشتن آن بی‌خبریم

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86927
    s.farzi
    مشارکت کننده

    برای بسیاری از مردم “قند” به معنای چیزی است که با چای می خورند و این ماده تنها در موادی است که طعم شیرین آن غالب است.
    در اینجا ما 4 ماده غذایی را به شما معرفی می‌کنیم که بعید است کسی آن را به عنوان یک ماده غذایی حاوی قند بشناسد.

    ماست
    این خوراکی خوشمزه در زمینه دارا بودن قند یک موذی به تمام معناست. با وجود طعم شور و ترش آن، گاهی اوقات میزان قند یک کاسه ماست از یک کلوچه هم بیشتر است (چیزی در حدود 29 گرم).
    خوب! پس آیا این بدان معناست که نباید ماست مصرف کرد؟ جواب یک نه بزرگ است. ماست منبعی غنی از موادی است که بدن شما به آن نیازمند است و ترک آن ظلمی است بزرگ که به خودتان می کنید.
    باید توجه داشت که هرچه ماست پرچرب‌تر، غنی شده تر و یا طعم‌دار باشد، میزان قند آن بیشتر بوده و به طبع آن سایر مواد مغذی و مفید آن نیز کمتر است. ماست ساده بهترین نوع از ماست بوده و می تواند به عنوان یک خوراکی مفید از سوی هرکسی مصرف شود.
    برای کسانی که علاقه زیاد به طعم ماست‌های میوه‌ای دارند هم راهکار مناسبی برای مصرف بهینه وجود دارد. مقداری میوه تازه خرد شده همراه با کمی عسل را در ماست ساده مخلوط کنید. خواهید دید که طعم این معجون کوچک بسیار بهتر از طعم صنعتی آن خواهد بود.

    آبمیوه
    چه چیز لذت‌بخش تر از خوردن یک لیوان آبمیوه پس از انجام یک فعالیت ورزشی سنگین؟ خوب اگر این آبمیوه طبیعی باشد که عالیست، اما اگر از آبمیوه‌های صنعتی استفاده کنیم چطور؟ یک آبمیوه صنعتی کوچک بین 5 تا 10 قاشق شکر دارد. هرچه طعم آن ترش‌تر باشد (مانند آب پرتقال) میزان قند آن هم بیشتر است.
    در این میان وضعیت نوشابه‌های انرژی‌زا بدتر است. چنین موادی پس از تمرین شما را به شدت تشنه‌تر کرده و مصرف بیش از حد آب و یا همین مواد باعث دلزدگی شما می شود. نوشیدن آب نه زیاد سرد پس از تمرین بهترین دارو برای رفع عطش و خستگی است.

    سالاد
    یعنی سالاد هم قند دارد؟ جواب این است که خود سالاد وقتی با سبزیجات تازه و سالم تهیه شده باشد هیچ مشکلی ندارد. چیزی که سبب ساز زیان‌آوری آن می‌شود، سس‌هایی است که همراه با آن مصرف می‌کنیم.
    هر چقدر که یک سس نام “کم چرب” را هم با خود داشته باشد، باز هم مضر است. هر یک قاشق سس مایونز حاوی 2 گرم قند و سس‌های طعم داری مانند هزارجزیره و سس فرانسوی در حدود 6 گرم قند در هر قاشق خود دارند.
    استفاده از روغن زیتون و یا سرکه سیب برای طعم دار کردن سالاد بهترین گزینه خواهد بود.

    سس کچاپ
    می‌گویند یک خط کوچک از سس کچاپ (یا همان سس گوجه‌فرنگی) بر روی هر لقمه نمی تواند مضر باشد، اما ما می‌گوئیم هست! هر یک قاشق غذا خوری سس کچاپ حاوی یک قاشق غذاچای‌خوری نمک و یک قاشق چای‌خوری شکر است.
    خوب در مجموع این مقاله، آیا باید به این نتیجه رسید که باید از خوردن هرچیزی پرهیز کرد که مبادا در آن قند بوده وباعث بیماری ما شود؟ خیر!
    شما کافی است با دانستن میزان قند مورد نیاز بدنتان (که این بسته به سن، وزن و داشتن بیماری‌های گوناگون متفاوت است) و خواندن برچسب ارزش غذایی هر محصول، به میزانی که بدنتان به این ماده مفید نیازمند است مصرف کنید.

    #101655
    sanam1373
    مشارکت کننده

    سلام دوستان من تازه به شما پیوستم

    #101656
    s.farzi
    مشارکت کننده

    سلام .. خوش اومدین

    #101658
    sanam1373
    مشارکت کننده

    خیلی ممنونم سپیده خانم،امیدوارم بتونم اینجا انگیزه لازم برای لاغری پیدا کنم .
    یه نکته من قسمت بالاتنم درشت می خوام اونجا رو لاغر کنم چی کار کنم. ممنونم :):):):):)

    #101660
    s.farzi
    مشارکت کننده

    با رعایت رژیم غذایی صحیح و فعالیت بدنی منظم مطمئناً می تونین به وزن دلخواهتون برسید، چربی بتدریج و از تمامی نواحی بدن از بین میرود … موفق باشید..

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.