-
نویسندهنوشتهها
-
۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۸:۱۸ #77906zahra jamshidiمشارکت کننده
آشپزي چيني، قديميترين روشهاي پخت غذا را دارد و اين روشها به سراسر دنيا صادر شده است به طوري كه در تمام كشورها از اسپانيا و ايران گرفته تا فرانسه و آلمان، رستورانهاي چيني را بيش از رستورانهاي ساير كشورها ميبينيد. اين نوع غذاها به دليل ماهيت گياهياي كه دارند نيز از نظر اقتصادي به صرفه هستند و معمولا در مقايسه با ساير غذاهاي خارجي (مثلا فرانسوي يا عربي) قيمتشان پايينتر است اما براي تهيه غذاهاي چيني نظير اين خوراك بهتر است به نكتههايي دقت داشته باشيد تا غذايتان بهتر از آب در بيايد:
1. براي پخت اين غذا سبزيها بايد بسيار تازه باشند و نبايد از سبزيهاي لكدار و كهنه استفاده كنيد زيرا در طعم غذا تاثير منفي خواهد داشت.
2. آب ميان بافتي سبزيهايي كه در يك غذاي چيني تفت داده ميشوند، بايد حتما حفظ شود؛ يعني بايد از حد معمول كمتر حرارت ببينند تا ترد بمانند. البته به دليل اينكه بافت سبزيها نرم نميشود، به جويدن بيشتري نياز است بنابراين اين غذا قدرت سيركنندگي زيادي دارد.
3. اگر بخواهيد غذايتان اصالت چيني پيدا كند، بهتر است به جاي سركه سفيد به آن سس سويا اضافه و براي سرخ كردن مواد از روغن كنجد بودار استفاده كنيد.
4. معمولا در چين ظرفي كه براي تهيه اين غذاها به كار ميرود، ماهيتابه «وك» است. وك، نوعي تابه گنبدي شكل است كه تفت دادن سبزيها در آن راحتتر است. البته جنس وك مرغوب از چدن نازك يا هر فلز ديگري است كه زنگ نميزند اما اگر وك نداريد، ميتوانيد از يك تابه بزرگ و با عمق زياد استفاده كنيد.
5. ترتيب ريختن سبزيها بايد از سختترين به نرمترين باشد. توصيه ميشود فلفل دلمهاي به عنوان سبزي يكي مانده به آخر اضافه شود تا سبزيها بافتشان را حفظ كنند و حس زنده بودن و تازگي با خوردن آنها احساس شود.
6. ابتدا 2 تا 3 قاشق غذاخوري روغن را در تابه بريزيد و آن را كامل در ظرف بچرخانيد تا سطح ديوارههاي آن نيز چرب شود سپس تابه را برگردانيد و روغن اضافي را خارج كنيد و آنگاه به ترتيب سبزيها را در آن بريزيد.
7. بهتر است اولين جزئي كه به روغن اضافه ميشود، تكههاي مرغ باشد. البته براي پخت هرچه بهتر آنها به شما پيشنهاد ميكنم نصف استكان آب نيز به تكههاي مرغ اضافه كنيد و بگذاريد با آب پخته شوند و پس از اتمام آب، سختترين سبزي يعني هويج را اضافه كنيد.
8. براي تزيين اين غذا به شما توصيه ميكنم روي آن جعفري خردشده و كنجد بپاشيد.
9. نوشيدني مناسب اين غذا (از نظر هماهنگي طعم ها) چاي سبز يا آب آناناس تازه است. به اين ترتيب در كنار اين نوشيدنيها طعم غذا منحصربه فرد خواهد شد.۷ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۳:۴۴ #101020madjdمدیرکلحتما باید تابه را با روغن چرب کنیم؟
۷ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۵:۲۱ #101021zahra jamshidiمشارکت کنندهاین طور که سامان گلریز تاکید کرده ، بله!
فکر کنم به این شکل سبزیجان بهتر تفت داده شوند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.