غذاهای پرچرب کانون خطر سرطان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95844
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان گفت: براساس تحقیقات پزشکان غذاهای پرچرب ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
    [align=justify]غذاهای پرچرب کانون خطر سرطان[/align]
    [align=justify] ممصرف غذاهای حاوی چربی اشباع شده، کلسترول و رژیمی که چربی آن بالا است می‌تواند خطر ابتلا به سرطان‎ های پستان، پروستات، کولون و رکتوم را افزایش دهد.وی اضافه کرد: امروزه الگوهای غذایی پرچرب و نیز حاوی شیرینی و غذاهای شیرین فاقد مواد مغذی و معدنی است و به افزایش سرطان کمک می کند[/align]
    [align=justify]کاظم زاده با تاکید بر لزوم مصرف گوشت‌ های کم‏ چرب در برنامه غذایی روزانه ، گفت: گوشت همواره یکی از وعده های غذایی روزانه محسوب می شود و بهتر است پیش از طبخ گوشت، چربی ها جدا شوند.وی به مصرف کنندگان توصیه کرد؛ از گوشت سفید به ویژه ماهی به جای گوشت قرمز استفاده کنند و پیش از پخت نیز پوست و چربی آن را جدا شود.[/align]
    [align=justify]کاظم زاده در ادامه با اشاره به لزوم استفاده از مواد لبنی کم چرب گفت: محصولات لبنی کم ‌چرب دارای منابع کافی از پروتئین، ویتامین‎ها و مواد معدنی به ویژه کلسیم هستند.وی خاطرنشان کرد: همچنین مصرف غذاهای حاوی ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین C احتمال ابتلا به سرطان‌ها را کاهش می‎دهند.[/align]
    [align=justify]وی با اشاره به جایگزین کردن میوه ‌ها و سبزی‎ ها به جای تنقلات سرخ شده، گفت: در رژیم غذایی روزانه از سبزی‎های برگی شکل و سبز تیره، زرد، نارنجی و میوه‏‎ها بویژه مرکبات استفاده کنید.مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه یادآور شد: سبزی‎ های خانواده کلم بیشترین کاهش‌ دهنده ابتلا به انواع سرطان‎ها هستند چرا که منابع مطلوب از فیبر، ویتامین‏‎ها و مواد معدنی را دارند.[/align]
    وی توصیه کرد: با توجه به برچسب غذاها و میزان چربی و کالری و فیبر در آنها سعی شود برنامه غذایی مناسب روزانه مورد استفاده قرار گیرد.هم اکنون بیش از سه هزار نفر در همدان مبتلا به انواع سرطان هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.