تحقیقات جدید نشان میدهند، بیماران مبتلا به سرطان پروستات که قبل از تشخیص این بیماری، به طور منظم از ترکیبات فلاونوئیدی موجود در نوشیدنی ها و غذاهای گیاهی مصرف کرده اند، شانس کمتری برای بروز شکل تهاجمی این سرطان دارند
نتایج یک مطالعه جدید با شرکت 1900 بیمار که به تازگی در آنها تشخیص سرطان داده شده بود، نشان داد که احتمال تشخیص انواع سخت و پیشرونده بیماری در افرادی که رژیم غذایی آنها بیشترین میزان فلاونوئید را دارد 25% کمتر میباشد.
فلاونوئیدها در میوه ها، سبزیجات و هم چنین در چای، کاکائو و آبمیوه یافت می شوند. پژوهشگران بر این عقیده اند که این آنتی اکسیدان ها می توانند بوسیله مبارزه با التهاب، اکسیداسیون، مرگ سلولی و رشد سلول های توموری در کاهش خطر سرطان موثر باشند.
American Association for Cancer Research 2012