سردردهای میگرنی اغلب با علائم تهوع، سردرد شدید یا سنگین و حساسیت به نور مشخص می شود.در برخی از مبتلایان به میگرن برخی از غذاهای سردرد را برمی انگیزند. از جمله این غذاهای اینها هستند: غذاهای تخمیرشده یا ترشی انداخته شده یا در سس خوابانده شده. شکلات یا فراوردهای لبنی. غذاهایی که حاوی مونوسدیم گلوتامات (msg) هستند. غذاهایی که حاوی تیرامین هستند از جمله پنیر کهنه، ماهی دودی، جگر مرغ، انجیر و برخی از حبوبات. مرکبات، موز و آووکادو. گوشت های فرآوری شده حاوی نیترات ها مانند هات داگ، سالامی یا بیکن. پیاز. مغزهای خوراکی مانند بادام زمینی، گردو و بادام و کره بادام زمینی.