غذاهایی مناسب برای جلوگیری از پیری زودرس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76222
    pahlevani
    مشارکت کننده

    بعضی از میان وعده‌ ها اثر بسیار بدی بر سلامتی دارند اما اگر نسبت به آنچه که میخورید آگاهی کافی داشته باشید میتوانید سلامتی خود را حفظ کرده و عمر طولانی داشته باشید. اما چگونه؟
    چرا میان وعده؟
    اکثر ما آدمها به هر حال روزانه سه وعده غذا می‌خوریم اما بهتر است که به جای سه وعده، پنج وعده غذا بخوریم اما به مقدار کم. اینگونه غذا خوردن جریان یکنواختی در تغذیه و قند خون و انرژی بدن ایجاد می‌کند و در عین حال فشار کمتری به سیستم گوارش و متابولیسمی‌ بدن وارد می‌شود.
    زمانی که در طول روز از غذاهای سبک استفاده می‌کنید از افراط ورزیدن در وعده‌های بعدی پرهیز کرده و در طول روز کالری کمتری دریافت می‌کنید. در طول روز از مواد غذایی سالم استفاده کنید و از خوردن اسنکهای پر کالری بپرهیزید. در زیر چند وعده از این غذاهای سالم برای شما آورده ا یم:
    1. خشکبار و میوه های دانه‌دار و جوانی
    خشکبار و میوه ها‌ی اشتها آور بهترین میان وعده ها هستند. مصرف روزانه به اندازه یک مشت از این مواد خوراکی می‌تواند به گردش خون و کشیدگی طبیعی عضلات ماهیچه بدن کمک کند.
    خشکبار و دانه ها سرشار از اسید امینه آرژنین و آمینو اسید هستند که با بیماریهای قلبی و ضعف و ناتوانی و فشار خون بالا مبارزه میکنند. همچنین به آسان شدن جریان درمان کمک می‌کنند. آرژنین می‌تواند باعث تحریک غده هیپوفیز که در قسمت تحتانی مغز قرار دارد شود
    هیپوفیز باعث تحریک هورمون رشد می‌شود که از سن 35 سالگی به بعد کاهش می‌یابد. و این بدان معنی است که بعد از 35 سالگی هورمونهای شما شروع به فرورفتگی می‌کنند و شما نشانه‌هایی از پیری را مشاهده می‌کنید. پوست حالت کشسانی خود را از دست می‌دهد ماهیچه ها حجم و قدرت خود را از دست می‌دهند و نشانه‌های پیری کم کم نمایان می‌شوند.
    تعدادی از خشکبار و دانه ها منابع ویتامین Eهستند. اسیدهای پر چرب امگا 3 شما را در برابر بیماری‌های قلبی مصون داشته و از روند پیر شدن می‌کاهد. بادام، دانه‌صنوبر، کاج، کنجد، گردو، کدو تنبل، دانه آفتابگردان، تخم کتان، بادام زمینی و پسته : آنها را مخلوط کرده و مصرف کنید و توجه کنید که مصرف خام این مواد بیشتر از بو داده آنها خاصیت دارد. همیشه از خشکبار تازه استفاده کنید.
    2. سیب و سلامت قلب
    دلایل متعددی وجود دارد که خوردن روزانه یک، دو و یا سه سیب را در روز ضروری می‌داند. مطالعه نشان داده است که کسانی که در طول هفته پنج بار یا بیشتر سیب می‌خورند ریه هایشان بهتر از کسانی که اصلا سیب نمی‌خورند کار می‌کند.
    دانشمندان بر این باورند که سیب قلب را سالم نگه می‌دارد . این میوه حاوی پلاسماست و خوردن دو یا سه عدد سیب در روز باعث کاهش کلسترول خون میشود .همچنین از سرطان روده که بزرگترین عامل مرگ و میر در افراد بالای 60 سال است جلوگیری می‌کند.
    3. خانواده توتها(berries)
    توت سرشار از آنتی اکسیدان است. پوست قرمز، آبی و بنفش توت حاوی آنتی اکسیدانهای مرکبی است که از خطرات رادیکالهای آزاد بر رگهای خونی جلوگیری میکند. در واقع باعث حفظ و نگهداری حالت طبیعی رگهای خونی می‌شود.
    این فالونوئیدها (خاصیت ضد خونریزی) آنتی اکسیدانهایی بسیار قوی‌تر از ویتامین C وE هستند که به کاهش التهاب کمک میکنند واز آسپرین نیز قوی ترند.
    • توتها به عنوان بهترین گزینه شما هستند. نه تنها میزان زیادی آنتی اکسیدان دارند بلکه دارای خاصیت حفاظت کنندگی پوشش سلولی مغز از ضربه نیز می‌باشند. روند پیری را کاهش می‌دهند و از آلزایمر و کهولت جلوگیری می‌کنند.
    • توتها همچنین دارای رنگدانه های مفید هستند که غده پانکراس را تحریک میکند تا انسولین تولید کند. در حقیقت یافته های چینیها نشان می‌دهد که توت باعث بهبودی بیماران دیابتی می‌شود. این رنگدانه ها از سرطان و ورم مفاصل جلوگیری می‌کنند و به دلیل کاهش کلسترول خون از بیماری های قلبی نیز جلوگیری می‌کند.
    4. آووکادو سرشار از مواد مغذی
    در بین آنتی اکسیدانها گلوتاتیون (ناقل اکسیژن) به عنوان آنتی اکسیدان قوی شناخته شده است. این ماده در آووکادو یافت میشود( همچنین در اسپاراگوس و گردو و ماهی) که از سه اسید امینه گلیسین، گلوتامیک و سیستئین ساخته شده است. گلوتاتیون سلولهای ایمنی را منظم و قوی می‌کند و ازسرطان جلوگیری میکند.
    کاهش میزان گلوتاتیون باعث بروز دیابت، بیماریهای کبدی، بیماریهای قلبی و پیری زودرس می‌شود. آووکادو از تاثیرات آلودگی هوا، مواد شیمیایی، تشعشعات، الکل و سیگار بر بدن جلوگیری می‌کند. همچنین باعث افزایش قدرت ایمنی شده از بیماری‌های قلبی جلوگیری کرده و به ساخت عضله کمک می‌کند. از بروز التهاب جلوگیری کرده و باعث رشد ناخنها و سلامت موها می‌گردد.
    5. زرد آلو مانع پیری
    تحقیقات نشان داده است که زردآلو نسبت به دیگر مواد غذایی ازمیزان شبه کاروتن بالایی برخوردار است. شبه کاروتنها آنتی اکسیدانهایی هستند که از بیماریهای قلبی جلوگیری می‌کنند زیرا میزان کلسترول بد خون را کاهش می‌دهند و در برابر سرطان از بدن محافظت می‌کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.