-
نویسندهنوشتهها
-
۲ مهر، ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۷ #79414
e.amini
مشارکت کنندهدر این مقاله به 4 مادهی غذایی اشاره میکنیم که شایستگی حضور در برنامهی غذاییتان را دارند. انتخاب با خودتان است. احتمالاً شما هم با شنیدن برخی شایعات در مورد مواد غذایی سعی میکنید که آنها را از برنامهی غذاییتان حذف کنید. اما باید بدانید که با این کار خودتان را از مواد مغذی موجود در آنها محروم کردهاید.
واقعیت این است که هر مادهی غذایی اگر درست و به اندازه مصرف شود حاوی ویتامینها و مواد مغذی فوقالعادهای برای تأمین سلامتی بدن است.
ذرت بو داده
ذرت جزو غلات کامل محسوب میشود که برای سلامتی مفید است. البته باید بدانید ذرت بو دادههایی که در سینماها و مراکز خرید به فروش میرسند چندان سالم نیستند. به خاطر اینکه در کره و نمک غلت زدهاند. بهتر است خودتان دست به کار شده و ذرت بو دادهی طبیعی آماده کنید. میتوانید کمی پنیر پارمزان یا یک نوک انگشت شکر قهوهای و یک نوک انگشت دارچین به آن اضافه کنید.
پاستا
اگر پاستاها را از برنامهی غذاییتان حذف کنید از یک غذای خوشمزه و سالم محروم شدهاید. پاستاها جزو مواد غذایی حاوی گلوسید با شاخص گلیسمی پایین هستند. یعنی این که به آرامی در بدن تجزیه میشود و خیلی سریع قند خونتان را بالا نمیبرند.
باید بدانید که پاستاها همچنین منبع اسیدفولیک، ویتامین B بوده و به خصوص برای خانمها مفیدند. تنها مشکل پاستاها قند موجود در آن است. بهتر است پاستاها را با گوجه فرنگی رنده شدهی فراوان میل کنید تا با سسهای سفید خامهای. حواستان به میزان پاستاهایی که میخورید نیز باشد.
تخم مرغ
حرف و حدیث زیادی پشت سر تخم مرغ وجود دارد. اما متخصصان تغذیه معتقدند که تخم مرغ یک مادهی غذایی مغذی و به صرفه است. یک عدد تخم مرغ حاوی 70 کالری است و در عین حال منبع آهن، پروتئینها و ویتامینهای A، D و B12 میباشد.
اگر از مشکلات قلبی رنج میبرید بهتر است که قبل از مصرف تخم مرغ با پزشک معالجتان مشورت کنید. اما برای بقیهی افرادی که در سلامت طبیعی هستند مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ هیچ مشکلی به وجود نمیآورند. تخم مرغ آب پز یا پخته شده در فر (روی نان) سالمتر و کم کالریتر از نیمروهای آماده شده در روغن فراوان میباشد.
سیب زمینی
بیشتر شهرت بد سیب زمینی مدیون سیب زمینی سرخ کرده است. به خاطر این که سیبزمینی سرخ کرده حاوی میزان زیادی روغن و نمک است. اما باید بدانید که پوست سیب زمینی سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین C، پتاسیم و فیبرهای غذایی است. با این ارزش غذایی این مادهی غذایی به نوع طبخ آن بستگی دارد. شاخص گلیسمی پورهی سیب زمینی بالاست اما سیب زمینی تنوری شاخص گلیسمی پایینی دارد. توصیه میکنیم سیب زمینی را با پوست مصرف کنید چون سیب زمینیهای پوست کنده بخشی از مواد مغذی اصلی خود را از دست میدهد. میتوانید به جای سیب زمینی معمولی از سیب زمینی شیرین استفاده کنید که سرشار از بتاکاروتن میباشد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.