غذاهايي که مانع بروز نقرس مي شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89573
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    نقرس؛ نوعي آرتريت دردناک است که به علت تجمع اسيداوريک بيش از حد در بافت ها به وجود مي آيد.

    اغلب شست پا را درگير مي کند اگرچه همه انگشتان را نيز مي تواند تحت تاثير قرار دهد.

    درد آرتريت حاد نقرس به علت واکنش التهابي با رسوب اسيد اوريک در مفصل به وجود مي آيد.

    اين بيماري عمدتا در مردان رخ مي دهد.

    غذاهايي که مانع بروز نقرس مي شود:

    ليمو ترش

    شاهي

    فلفل

    گيلاس

    زردچوبه

    زنجبيل

    آناناس
    سلامت نیوز: غذاهايي که مانع بروز نقرس مي شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.