برخی از مواد خوراکی و غذایی میتوانند بر صدای ما اثر منفی داشته باشند به عنوان مثال کافئین و مشتقات آن باعث تحریک سیستم عصبی و بروز ناهنجاریهایی در صدای ما میشود، شکلات نیز با خشک کردن مخاط حنجره برای صدا و حنجره نامناسب است، آجیل، فلفلهای تند و مواد محرک مشابه هم به علت اثر تحریککنندگی برای صدا مناسب نیستند. حساسیتهای غذایی میتوانند سبب بروز آفت در دهان یا التهاب حساسیتی بینی شده و بر صدا و تکلم اثر سوء بگذارند. رفتارهای غلط صوتی، استعمال دخانیات، استفاده از مواد الکلی، تغذیه نامناسب، بیماریهای معده، آلرژی، خوردن چای داغ و آب سرد و مواد غذایی حساسیتزا مثل سیر، ادویهجات، فلفل، ترشیجات، غذاهای چرب و سرخشده و هر ماده دیگری که شما به آن حساسیت دارید، باعث به وجود آمدن اختلالات صوتی و تشدید آن میشوند.