پتاسیم:
پتاسیم به كنترل و پیشگیری از فشار خون بالا كمك می كند. بسیاری از میوه ها و سبزیجات و برخی لبنیات و ماهی منابع خوبی از پتاسیم هستند.
كلسیم و منیزیم:
این مواد مغذی از فشار خون بالا جلو گیری می كنند. لبنیات و كلم منابع غنی از كلسیم هستند، در حالیكه منیزیم در بسیاری از غلات كامل و سبزیجات دارای برگهای سبز تیره یافت می شود.
پیاز و سیر
این مواد غذایی بر فشار خون بالا موثر نیستند. اما خوش طعم هستند و جایگزین های خوبی برای چاشنی های نمكی هستند. اغلب اوقات نیز در دسترس هستند.
قهوه و چای
قهوه و چای، فشار خون را به طور موقتی افزایش می دهند، بنابراین نیازی نیست مصرف آنها را كاهش دهید.
استرس:
استرس باعث افزایش موقتی فشار خون می شود و احتمال دارد با بیماری فشار خون بالا هم مرتبط باشد. اما اثرات دراز مدت استرس هنوز مشخص نشده است. به علاوه به نظر نمی رسد برنامه هایی كه برای كنترل استرس به كار می روند در پیشگیری از فشار خون بالا موثر باشند. اما به هر حال این برنامه ها می توانند از پرخوری ناشی از استرس جلوگیری كنند