عوارض مصرف چای جوشیده

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69886
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    بنا بر گزارش سلامت نیوز مصرف چای جوشیده و مانده به دلیل وجود مواد قابض موجب بروز یبوست در افراد می‌شود.

    برخلاف چای تازه دم ، چای جوشیده دارای رنگ سیاه، بو و مزه نامطبوع است و مصرف آن موجب بروز یبوست در افراد می‌شود. این ترکیبات بر اثر جوشیدن چای وارد آن می‌شود و رنگ و مزه چای را تغییر می‌دهد.
    طرز دم كردن چای صحیح این است كه مقداری چای خشك در قوری ریخته و آب جوش به آن اضافه شود به مدت 10 تا 20 دقیقه روی شعله غیرمستقیم قرار گیرد و به آرامی دم بكشد.

    #96855
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    مرسی
    به غیر از عوارض بد چای جوشیده، طعم خیلی بدی هم داره که اصلاً قابل خوردن نیست.
    در ضمن فکر نمی کنید 10 تا 20 دقیقه برای دم کشیدن چای خیلی زیاد باشه؟ من فکر کنم 5 تا 7 دقیقه کافی باشه.

    #96870
    azy
    مشارکت کننده

    منم فکر میکنم 3 تا 5 دقیقه برای دم کشیدن چای مناسب باشه 20 دقیقه چایی میجوشه مخصوصا اگر که سبز هم باشه خیلی تلخ میشه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.