عناب بخورید تا زكام نشوید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78854
    s.farzi
    مشارکت کننده

    عناب دارای آب، پروتئین، چربی مواد معدنی و آهن، كربوهیدرات، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین C و كاروتن است.

    پوست درخت عناب در جلوگیری از خونریزی مؤثر و میوه آن، خون را تصفیه و به هضم غذا كمك می كند.مصرف روزانه (یكبار) آب تازه میوه عناب همراه با فلفل برای جلوگیری از سرماخوردگی و آ‌نفلوانزا بسیار مفید است.

    همچنین، پوست این درخت در رفع اسهال، اسهال خونی و گاز معده بسیار مؤثر و دم كرده پوشش درونی پوست درخت به عنوان مسهل برای درمان یبوست مصرف می شود.

    دم كرده برگ تازه آن همراه با نمك و غرغره آن برای گلودرد، التهاب دهان و خونریزی لثه مفید و ضماد برگ آن برای بیماری های پوستی مانند جوش ها، دمل های بزرگ، ورم های چركی و حتی گل مژه مؤثر است.

    شایان ذكر است، ضماد برگ عناب همراه با آب لیمو در درمان نیش عقرب نیز استفاده می شود.همچنین، دم كرده برگ آن به عنوان شوینده زخم و عفونت ها استفاده می شود.خمیر برگ این گیاه موجب تقویت و افزایش رشد موها و پیشگیری از سفیدی مو می شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.