عضله سازی با شیر و سویا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85353
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    محققان دانشگاه تگزاس روی ورزشکاران حرفه‌ای بین 19 تا 30 سال بررسی‌هایی انجام دادند. این داوطلب‌ها پروتئین‌های لاکتوسروم (عصاره‌ی شیر) یا مخلوط شیر – سویا (25 درصد پروتئین سویا، 50 درصد کازئین (پروتئین شیر) و 25 درصد پروتئین لاکتوسروم) مصرف کردند. توده‌ی عضلانی این ورزشکاران قبل از شروع جلسه‌ی ورزشی و سپس 5 ساعت بعد از آن مورد بررسی قرار گرفت. محققان مشاهده کردند که نوشیدنی شیر سویا خاصیت دوگانه‌ای دارد. از طرفی زیست‌فراهمی اسیدآمینه‌های لازم برای رشد عضلات را بیشتر کرده و از طرف دیگر مانع تجزیه‌ی پروتئین‌های عضلات شده است که این مسئله باعث احیای آن‌ها می‌شود.
    محققان همچنین معتقدند که ترکیب پروتئین‌های گیاهی و حیوانی می‌تواند استراتژی موثری برای افرادی باشد که به دنبال راهی ساده و کم‌خطر برای عضله‌سازی هستند.
    پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.