-
نویسندهنوشتهها
-
۴ اسفند، ۱۳۹۲ در ۱۲:۱۷ #81946zahra jamshidiمشارکت کننده
1- از افت قندخون جلوگيري كنيد و وعدههاي منظم كوچك و سالم بخوريد.
2- از ميان وعدههاي كم انرژي مانند هويج، كرفس، ذرت بوداده بدون روغن، كيكهاي برنجي با شكر كم استفاده كنيد. همینطور مغزهای روغنی مانند مغز دانه آفتابگردان ،کدو و….استفاده شود.
3- از انواع ميوههاي تازه و آب ميوهها به عنوان طعم دهندههاي شيرين استفاده كنيد.
4- جوشاندههاي گياهان براي تسكين اعصاب مناسب هستند؛ ميتوانيد آنها را با يك قاشق غذاخوري عسل ميل كنيد.
5- مصرف غذاهاي حاوي تريپتوفان مانند مغزهاي گياهي (پسته، بادام، فندق و…)، موز، غلات كامل، دستگاه عصبي را تسكين ميدهند.
6- مصرف مقدار كمي ماده پروتئين در طول روز مانند پنير، تخم مرغ، مرغ و گوشت در شرايط استرس خستگي شما را رفع ميكند. اگر جزو افرادي هستيد كه بسيار زياد استرس داريد هميشه مقداري از مواد حاوي پروتئين آماده را همراه داشته باشيد.
7- غلات كامل و مواد غذايي حاوي فيبر چرخه ايجاد گرسنگي را به تعويق مياندازند، انواع ميوه، سبزي، ماست كم چرب و پنير نيز همين كار را انجام ميدهند.
8- از انواع غذاهاي بدون چربي يا كم چربي استفاده كنيد.
9- وعدههاي غذايي را حذف نكنيد.
10- براي مقابله با استرس راه ديگري به غير از غذا خوردن پيدا كنيد.
11- براي رفع خستگي پس از كار روزانه ورزش كنيد. ورزشهايي را انتخاب كنيد كه مورد علاقه شما هستند و به شما آرامش ميبخشند. ورزش كمك ميكند تا كالري اضافه سوخته شود؛ سلامت قلب و ريهها افزايش يابد و ذهن شما از چيزهايي كه باعث ايجاد استرس هستند دور نگه داشته شود.
12- روزانه به مدت 20 -30دقيقه و 3 بار در هفته به صورت منظم ورزش كنيد.
13- در شرايط استرس از داروهاي آرام بخش استفاده نكنيد.
14- ياد بگيريد كه اهداف خود را زمانبندي كنيد.
15- اهداف واقعي انتخاب كنيد نه غيرواقعي.
16- مهارتهاي مديريت زمان را ياد بگيريد.
17- زماني را براي تهيه فهرست اقلام غذايي كه نياز داريد اختصاص دهيد و از انتخاب مواد غذايي با ارزش تغذيهاي كم پرهيز كنيد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.