طرز تهیه کیک فنجانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76183
    zghasemi
    مشارکت کننده

    شير را اضافه كرده آرد را همراه با بيكينگ پودر به آرامی با مايه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه كنيد.

    مواد لازم :
    تخم مرغ : چهار عدد
    آرد : دو پيمانه
    بيكينگ پودر : يك قاشق مرباخوری
    وانيل و هل : به ميزان لازم
    روغن مايع و شیر و شکر : از هر کدام يك پيمانه
    خامه شيرين شده و فرم گرفته : 200 گرم

    طرز تهیه :
    ابتدا تخم مرغ ها را با شكر و وانيل با همزن برقی زده تا كاملا سفت و غليظ شود.
    شير را اضافه كرده آرد را همراه با بيكينگ پودر به آرامی با مايه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه كنيد.
    مايه را در قالب های كوچك مخصوص كيك كه قبلا كاغذ انداخته ايد بريزيد و در سينی فر بچينيد.
    در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. سپس از فر بيرون آورده وقتی خنك شد با خامه فرم گرفته شكوفه بزنيد و روی آن را با ترافل تزئين كنيد.

    نكته :
    در صورت دلخواه می توانيد كيك ها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بين آنها خامه بگذاريد.
    خامه شيرين شده را می توان از قنادی فروشی تهيه كرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.