شير را اضافه كرده آرد را همراه با بيكينگ پودر به آرامی با مايه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه كنيد.
مواد لازم :
تخم مرغ : چهار عدد
آرد : دو پيمانه
بيكينگ پودر : يك قاشق مرباخوری
وانيل و هل : به ميزان لازم
روغن مايع و شیر و شکر : از هر کدام يك پيمانه
خامه شيرين شده و فرم گرفته : 200 گرم
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را با شكر و وانيل با همزن برقی زده تا كاملا سفت و غليظ شود.
شير را اضافه كرده آرد را همراه با بيكينگ پودر به آرامی با مايه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه كنيد.
مايه را در قالب های كوچك مخصوص كيك كه قبلا كاغذ انداخته ايد بريزيد و در سينی فر بچينيد.
در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. سپس از فر بيرون آورده وقتی خنك شد با خامه فرم گرفته شكوفه بزنيد و روی آن را با ترافل تزئين كنيد.
نكته :
در صورت دلخواه می توانيد كيك ها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بين آنها خامه بگذاريد.
خامه شيرين شده را می توان از قنادی فروشی تهيه كرد.