طرز تهیه مرباجات خام
مقداری از میوه جات فصل مانند: هویج، سیب، موز،به و … را درشت رنده کرده و یا ریز خرد کنید (بطوری که آب نیفتد) و با یک
قاشق مربا خوری عسل و یک قاشق غذا خوری پودر بادام خام پوست کنده مخلوط کنید. در صورت تمایل، می توانید آب نصف
لیمو ترش تازه شیرازی را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و آن را میل کنید. به این ترتیب میتوانید مربایی در دست داشته باشید
با کالری کم که به جای تغلیظ شدن با شکر،با مواد سالم و کم کالری تهیه شده و به جای مدتها جوشاندن تحت حرارت،و از بین
رفتن ویتامین های مفید آن،بصورت خام قابل استفادست.